Hoe, wat, waarmee ?

Iedere internet provider heeft een aanbieding om films en series te bekijken, via een abonnement met maandelijkse bijdrage, hetzij via betalen en dan kijken.

Wist je dat het ook gratis kan ? Wel niet helemaal gratis, je moet een enmalige kleine investering doen van 50 Euro.

Interesse ? Lees dan rustig verder.

Die kleine investering is de aankoop van een tv-box. Met deze tv-box kan je dan alle nieuwste films en series bekijken zonder dat het je een cent kost.

figuur 1

figuur 1 (klik om te vergroten)

figuur2

figuur 2 (klik om te vergroten)

Deze TV-Box heeft 4 USB aansluitingen, sd card/emmc aansluiting, HDMI aansluiting, wifi internet alsook aansluiting voor vaste kabel, aansluiting voor boxen.

Deze TV-Box is eigenlijk een smartphone zonder scherm. Of je gebruikt je TV als scherm of de monitor van je computer. Als je in het bezit bent van een smartphone kan je deze synchroniseren met je telefoon.

Via de usb poorten kan je dan desgewenst een usb-keyboard aansluiten of een usb-muis, wat het makkelijker maakt om met het toestel te werken. Dit is niet echt nodig, daar je ook alles kan instellen via de meegeleverde afstandsbediening. Ook kan je een usb stick aansluiten als opslag medium.

Standaard wordt Kodi pre-geïnstalleerd meegeleverd. Weet je niet wat Kodi is ? Kijk dan eens op youtube, het zal U snel duidelijk worden. Maar Kodi is nu niet de beste app. Er zijn betere op de markt.

Bestel hier nu deze TV-Box, en ontvang na betaling een handleiding voor het gebruik van de TV-Box. De handleiding is in pdf formaat en copyrighted. Dus verspreid deze niet verder, de handleiding vermeld waarom het niet slim is omdat te doen.

Na ontvangst van uw betaling, wordt de tv-box bij U thuis geleverd zonder verzendkosten. De levering kan 7 tot 20 dagen in beslag nemen. Dit zijn leveringstijden opgesteld door mijn leverancier, en de TV-Box wordt rechtstreeks door de leverancier naar jouw adres gestuurd.

Bestellings Formulier
     


Alle velden zijn verplicht in te vullen, met uitzondering van bus nummer en telefoon.